Welkom bij de Serasta Nagelopleidingen

Opleiding Gel Nagelstyliste

Serasta Trainingen biedt de Allround Master opleiding voor gelnagels aan:

Een mooie manier om thuis bij te verdienen. Naast dat je met deze opleiding in een nagelstudio aan de slag kan is het natuurlijk ook een prachtig mooie manier om op je vrije avonden thuis wat bij te verdienen.

De prijs van deze opleiding is inclusief een uitgebreid gelnagelpakket, een (her)examen en een erkend certificaat. Er zal les gegeven worden door een ervaren docent in kleine groepjes van max. 4 personen.Tijdens de trainingen krijgt u koffie, thee en frisdranken aangeboden. De cursus wordt afgesloten met een examen. Slaag je voor dit examen dan betekent dit dat je, voldoet aan eisen zoals hygiëne, werkwijze en professionaliteit. Je ontvangt dan het certificaat nagelstyliste van Serasta Trainingen. Met dit certificaat kun je bij alle nagelstudio’s van Nederland solliciteren, je eigen nagelstudio beginnen of vanuit huis werken.

Erkende Docent:

Al onze nagelopleidingen worden verzorgt door een docent met minimaal een HBO diploma op zak en minimaal 5 jaar deze opleiding geeft, zo weet je dat onze nagelopleiding absoluut het hoogste niveau van Nederland heeft.

Klassikaal of Privé:

Gun  jezelf een goede opleiding! een zelfstudie opleiding lijkt goedkoop maar is voor ons absoluut geen optie voor een nagelopleiding, wij geven daarom alleen klassikaal les. Wil je heel snel aan de slag en in korte tijd een Gelnagelstyliste Diploma behalen dan is onze privé opleiding mogelijk iets voor jou, vraag naar de mogelijkheden en prijzen.   Informatie

Geplande Allround Masteropleidingen:

–  oktober – november 2017 dagopleiding, Vlaardingen
–  februari – maart 2018 dagopleiding, Vlaardingen
–  april – mei 2018 dagopleiding, Vlaardingen
–  juli – augustus 2018 dagopleiding, Vlaardingen
–  oktober – november 2018 dagopleiding, Vlaardingen

Inschrijven kan door gebruik te maken van het online inschrijformulier 

Inschrijven

Latest Blog Posts