Over ons

Serasta is als een echt familiebedrijf opgericht in 2009. Vera heeft samen met haar dochters aan de keukentafel hun eerste lessen Nederlands voor Anderstaligen voorbereid. Inmiddels is Serasta uitgegroeid tot een volwaardig Taal- en Computer opleidingscentrum voor Volwassenen.

Serasta beschikt inmiddels over ervaren trainers die naast hun vakbekwaamheid worden geselecteerd op hun didactische en communicatieve vaardigheden.

Naast deze trainingen geeft Serasta ook haar eigen Lesmateriaal uit, welke door alle online boekhandelaren verkocht worden. De verkoop van deze boeken is een groot succes.
Serasta in het nieuws!


Manager


Vera Lukassen
Vera Lukassen heeft HBO Informatica gestudeerd en is gespecialiseerd in Microsoft Office trainingen. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als docent in het volwassen onderwijs en in het geven van bedrijfstrainingen. Daarnaast heeft zij een ruime ervaring in het geven van trainingen aan herintreders en het verzorgen van reintegratieprojecten.

DocentenSerife Evers
Serife Evers afgestudeerd in technische natuurkunde heeft ruime ervaring in het geven van Engelse les, notuleren, het gehele MS office pakket en is mede docent voor onze Allround master opleiding Gel-Nagelstyliste.

Astara Lukassen
Astara Lukassen afgestudeerd Vrije Tijds Management beheerst, door haar langdurige verblijf in Engeland, zeer goed de Engelse taal. Zij heeft zich verdiept in de Cambridge English cursussen van SerastaRob van Duuren
Rob beheerst alle MS-Office producten met name MS-project. Naast een ruime ervaring in het lesgeven heeft Rob ook veel ervaring in het schrijven en uitvoeren van maatwerkprogrammatuur.

Sander Hak
Sander Hak afgestudeerd in technische natuurkunde en is bekwaam in het geven van alle computer gerelateerde vakken.Renë Valster
René Valster is al ruim 10 jaar een professional in de IT, en heeft zijn werkervaring in verschillende vak gebieden op gedaan. Hij heeft een ruime expertise op het gebied van Windows, Apple, smart phones en office producten. Momenteel volgt hij een studie HBO BBA, de ervaring en kennis die hij hier opdoet gebruikt hij tijdens het les geven bij Serasta.

Hans Kappers
Als ingenieur afgestudeerd aan de faculteiten Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heb ik veel ervaring opgedaan op zowel computer technisch, grafisch als rapportage vlak op een hoog niveau. Vanuit het bijles aan scholieren en presentaties geven op de TU is het een kleine stap om kleine groepen les te geven in diverse vakken, zoals Excel en Word. Het is ontzettend leuk om het niveau van de mensen die je les geeft letterlijk te zien groeien.

Ron Suisse
Ron Suisse is werkzaam als Assistance Finance Manager, ondertussen al 32 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Zodoende veel ervaring met verschillende softwarepakketten als Excel, Word , PowerPoint enz. De laatste opleidingen die hij heeft afgerond zijn Hoger Management en HBO Post Bedrijfskunde op de HES te Rotterdam. Eind 2015 begonnen met het geven van computercursussen bij Serasta Trainingen.Joren Verbunt
Joren Verbunt is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier heeft hij les gekregen over het hele office pakket, maar zeer diepgaand in het gebruik van Excel. Daarnaast is hij door zijn studie geoefend in het oplossen van problemen. Dit lukt hem door een combinatie van inzicht en een pragmatische aanpak
Wij zijn erkend door